כניסה נפרדת לאנשי הצוות
כל איש צוות נכנס עם משתמש משלו ורואה רק את היומן שלו (פרו).
- שלב 1: ב"שירותים וצוות" לוחצים על איש הצוות.
- שלב 2: ב"כניסה ליומן" לוחצים "יצירת קישור הזמנה" ושולחים לו את הקישור (למשל בוואטסאפ). הקישור בתוקף שבוע ולשימוש אחד.
- שלב 3: הוא נרשם מהקישור, ורואה רק את התורים, החופשות והנתונים שלו.
- שלב 4: "ביטול הגישה" מנתק אותו מהיומן.